Containere locuit de Vanzare Teleorman

BENEFICIILE CONSTRUIRII UNEI CASE DIN CONTAINERE BIROU -

Containere locuit de vanzare Teleorman

Containere locuit de vanzare in Teleorman - preturi incepand de la 1300 E Nou

Pretul si calitatea containerelor de locuit Teleorman sunt o solutie accesibila, daca sunteti in cautarea unei case pe termen lung sau scurt. Containerele de locuit in Teleorman sunt mai ieftine decat cele construite din caramida, constructia lor dureaza mai putin de 4 saptamani iar daca doriti realocarea acestora ea poate fi facuta foarte usor. Containerul de locuit in Teleorman este solutie moderna si eleganta care protejeaza mediu inconjurator. Containerele de locuit sunt compuse din mai multe module care pot fi aranjate dupa necesitati sau pot fi realocate foarte usor.

Preturi Case Containere birou

Containere Teleorman: Containere locuit De Vanzare

Pretul si calitatea containerelor de locuit in Teleorman sunt o solutie accesibila, daca sunteti in cautarea unei case pe termen lung sau scurt. Containerele de locuit in Teleorman sunt mai ieftine decat cele construite din caramida, constructia lor dureaza mai putin de 4 saptamani iar daca doriti realocarea acestora ea poate fi facuta foarte usor. Containerul de locuit este solutie moderna si eleganta care protejeaza mediu inconjurator.

Containerele de locuit in Teleorman sunt compuse din mai multe module care pot fi aranjate dupa necesitati sau pot fi realocate foarte usor. Calitatea containerelor de locuit in Teleorman este una deosebita ,intrucat respectam normele ISO iar pretul acestora este unul excelent avand in vedere raportul pret -calitate. Containerele de locuit sunt construite intr-un timp scurt, mai putin de 4 saptamani ,iar transportul acestora este realizat usor si repede avand in vedere ca intr-un camion pot incapea 10 containere.

Containere locuit Teleorman: incepand de la 1300 E Nou

91% clienti mutumiti (87 voturi)

OFERIM CONSULTANTA TEHNICA SI REALIZAM PROIECTE 3D LA 360 DE GRADE PRIN CARE SE ASIGURA ALEGEREA SOLUTIEI TEHNICE OPTIME SI UTILIZAREA RATIONALA A RESURSELOR MATERIALE SI UMANE ALOCATE ORICAREI INVESTITII. In calitate de producator am implementat normele de calitate ISO9001/2008 si garantam respectarea celor mai riguroase standarde in vigoare. Compania noastra produce containere( birou - santier - locuinta ) metalice monobloc sau modulare de ultima generatie, dupa cele mai noi si imbunatatite metode tehnice de proiectare si structurare, pentru tot teritoriul tarii.

Producem containere in Teleorman metalice tip:

Containere locuit . Containerele locuit produse de noi au un sistem de rezistenta solid, ce asigura rezistenta pentru o perioada lunga de timp factorilor de mediu, mutarilor repetate. Pentru detalii containere locuit, vanzari containere locuit sau inchiriere containere locuit, ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.569.929 sau prin e-mail: info@containere-galati.ro .